Alıntı:
Baybars9 Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaslar soyle ki; anadolunun bir koyunde dogdum ve cocuklugum o koyde gecti.Zamaninda bir cok musallatlar ve olaganustu durumlar yasadik aile olarak.Ta o zamanlardan beri latif varliklari hissetme,duyma,gorme,konusma gibi durumlarim vardi.Dunyevi hayatin verdigi sikintilarla manevi yonum buyuk olcude koreldi.Benim kaldirabilecegim bir konuda yukleme yaptirip kendimi gelistirmek istiyorum mesela bir ilmi ogrenmek veya dunyevi bircok sorunun ustesinden gelebilecek kadar guclu bir bunye gibi.Konusu hakkinda emin degilim cunku kendime uygun alani henuz kesfedemedim.Maalesef islerim yolunda gitmedi ve istihareye yatmak icin de uygun manevi gucu toplayamadim.
|
kardeşim madem söyledigin gibi bazı kanalların açık hissiyatın açık o zaman ada kardeşimin söyledigidir bu sayede musallat yaşamazsınız fakat küçük yaştan itibaren musallat yaşadıgınızı söylüyorsunuz hala varmıdır musallatınız kendinizi kontrol ettinizmi istihareye yatmak için manevi gücü bulamamışsınız nasıl yol almayı düşünüyorsunuz
genede kendini geliştirmek için ERBAİNİ İDRİSİYYE 6 cı ismi şerifini tavsiye ederim hem kendini geliştirirsin hem yolunu açar fakat birgün gelirde bırakırsan esmaları darıltırsın durumun şimdikinden daha kötüye döner bu esmalsrın herbiri İSMİ AZAM degerindedirler saygıda kusur etmemek lazımdır