Alıntı:
ALLAHINKULU Nickli Üyeden Alıntı
aynı sorunları yaşayan bir çok çift var ve ben de onlardan biriyim ama sana 3 yıllık evli olup bu sorunları yaşamış olup şu anda da çok sevdiği eşi tarafından terkedilen bir insan olarak söylüyorum , madem ki seviyorsun eşini,kaynanana eşinin hatırına katlanacaksın ve duymamazlıktan geleceksin , görmemezlikten geleceksin yani kör sağır ve dilsiz olacaksın ama yok olamam yapamam öyle diyorsan sana şöyle söyleyeyim o seni çok seven eşin bir gün gelecek sırtını dönecek sana ANNESİ için
---------- Post added 03.10.19 at 23:33 ----------
Ya herkes mi aynı sorunları yaşar ve bayanlar size sormak istiyorum ben yengeç burcuyum ve sizin burcunuz nedir acaba , ne bileyim acaba yıldızlarla mı alakalı birşey ALLAH yardımcımız olsun inşallah 
|
Dediğim gibi 2019 yılı bu sorunların yılı sanki nereye baksam bir aile sorunu. Benimde esiminde burcu Başak. Yildizlarla alakami demişsin ama her yıldızı uyuşmayan boşanıyor mu ki. Hadi kabul edelim yıldızlarla alakalı diyelim ben 5 yıllık evliyim son 5 ayda ne oldu ise oldu. 5 yıldır neden birşey olmadı. Program izledim her yıl evlenme sayısı ile boşanma sayısı orantılı ama 2018 den sonra evlenme sayısı düşüşe geçmiş boşanma sayısı artmış. Tek diyebileceğim Rabbim kimseyi sevdikleri ile sinamanin. Gerçekten çok zor. Benim 2 ay bitti. Hala canım yanıyor. Birde oğlumu alıp gitti. İki candan ayrılmak yakıyor yüreği. Birde ortada içki kumar dayak vs yok. Hani bunlardan biri bile olsa yine hak vereceğim. Ama yok. Planlar yaptık yeni eve geçeriz çocuğa bisiklet alırız. Ay sonu gezmeye gideriz vs derken bir hafta içinde ben soğudum sevmiyorum gidiyorum dedi. Hala da neler olup bitti anlayamadım.