Arkadaşlar Allah razı olsun. Evet numaramı değiştirdim çünkü o sitelerde numaram kalıcı şekilde kaydedilmiş değişmem de değişmem diye inat etmenin bana bir faydası olmayacaktı.
Çok dua ettim, o kişinin bir an önce pişman olmasına ve kim olduğunu bir an önce öğrenmek için ve Rabbim ol dedi oldu kim olduğunu bulduk, hem de hiç uğraşmadan paşa paşa itiraf etti.
Kızımın arkadaşı genç bir kız, hasta ve habis ruhlu, içindeki kinle nefretle kıskançlık duygusu ile gittikçe kötüleşen bir genç kız. Kim olduğunu öğrendikten sonra ona beddua edemedim, aksine kendisine ve özellikle de annesine çok dua ettim, ediyorum.
Aile problemli, baba problemli, kısır döngü içinde kıvranan bir aile, Rabbim ıslah etsin.
Savcılığa verme olayından da vazgeçtim, o ailenin huzursuzluğunda benim de bir katkım olsun istemiyorum.
İmtihan içerisindesiniz demiş ya Celcelutiye, evet hayatımın son dönemlerinde çetin bir imtihan içindeyiz ailecek, maddi ve manevi. Ben bu ara Dualarıma, Esmalarıma fazlasıyla ehemmiyet verdim, belki çoktan beridir ihmal ettiğim vazifelerimi elimden geldiği kadar bilinçli bir şekilde yerine getirmeye çalışıyorum, hah dedim demek ki Rabbimin izni ile doğru yoldayım, Adi bir iftira ile günahlarımı dökmeme vesile olmuştur belki, inşallah öyle olmuştur.. bu da bana şer içinde olan hayırdır belki diye teselli oluyorum

Allah razı olsun, insan işin içinden çıkamayınca birileri ile paylaşarakta olsa nefes almak istiyor, Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah.