Bende diyorum ki baksi gecen yakışıklı sakalliyi bilmem ama

,bu resim de gercekten 6-7tane cin var..birinin elinde kilic gibi kucuk hancer misali bi alet var hatta...ekran ışığını arttirip,yeterince zoom yapar misin rica etsem resmin her yerini.
(Bilmedigim,merak ettigim icin soruyorum)Birde bana bakmak diye tabir edilen,kisiye bakma olayi nedir?Fal dan ziyade?kisi neden kendine baktirir bakim vs. Ozel hayatını karşıdakine acmak için mi?gelecek mi?Gercekten asli varmi bu isin?Bakan kisi ki eger bole bisey varsa,bakilanin mesuliyet ve o kisinin sorumlulugunu ustelemis olur mu..mesela bende kimsenin mantığının alamayacagi kabul edemeyecegi(benim bile) adina vesvese dedigim bir durum var..Bunu Allah a soramayacagima gore.kime sorabilrim.tek ogrenmek istedigim budur.Rabbim Allah,Kitabım Kurani Kerim,Nebim Hz.Muhammed dir.Yaklasik 2 aydır bunu idrak ettim.Kafam nasil bi duvara carptiysa görünmeyen.Yardimin dokunur mu bilgi olarak?(teslimiyetim tamamen Allah bu arada.Sabri da bilim

bu gibi cevaplar harici lutfen.Vicdanim;islamiyeti sahsiyatina kullanmaya donen,disleri sap sari,bakislari sapiksi,insanlarin önce agzina bal sürüp daha sonra para tuzagina dusuren zihniyetlere inat yasamaktir.(dis ne alaka diyenlere,macun karsiti vs olabilir.Misvak onerilir)amacim şov vs de degil,arayis da olan bi insan ne şovu yapacak.Agzinda Allah zikri olmayan,ahlaki peygamber ahlaki olmayan kisiler ayiksin bu durumu insallah..ama konu benim...Mesela risali nur karşıtı bir adam iken,ruhumun acliktan öleceğini hissediyorum risali nur a karsi

ama okumadim hic.dun bi derse katıldım bi yerde,uyku terapisi herkes uyuyor..bende ortamı gormek icin gitmiştim zaten.ders de dinlemis oldum az ama nafile...istemedi ruhum,yemegi sunanda sefkat yoktu..anliyor musun beni?yasim 33 bu arada cocuk sanip da edebiyat yapıyor deme.Evveli ve sonrasi icin bismillahirrahmanirrahim.
Yukaridaki yazıya duzeltme yapayim ayrica,her ne kadar icimden desemde yazmamak kusur olabilir.Hz.Muhammed sallallahu aleyhivesellem...ayrica 50 mesaj muhabbeti oldugu icin,yazilanim herkes tarafından okunuluyor Hakkınızı helal edin..Resimde idda ettigim 5 6 tane varlik muhabbeti dogrudur.gercek ilim sahibi varsa Essegi bile

)