Alıntı:
Yorgun Nickli Üyeden Alıntı
Konu ne olabilir bunu nasil cozebilirim cunku gun gectikce kotuye gidiyor durumum akli dengemi kaybediyorum inan bana bunu lafin gelisi demiyorum
---------- Post added 10.10.19 at 03:38 ----------
Allah razi olsun
|
Sana bir tavsiyem var çok sıkıntılar yaşamış intiharın eşiğine gelip vazgeçmiş biri olarak.
İlk olarak bir nöroloji doktoruna gitmelisin evet yanlış duymadın psikiyatri değil nöroloji doktoru sebebi ise psikiyatristlerin çok ağır ilaç yazmaları,nöroloji doktorları bu konuda daha bilgili,ben 5 tane psikolojik ilaç kullanıyorum,nöroloji doktorumun şiddetli okb teşhisi ile düzeldim peki bunlar bana iyi geliyormu evet iyi geliyor sabahları doktorun yazdığı gibi ilaçlarımı alıyorum akşama kadar rahat oluyorum kafayada bir şey takmıyorum,kafaya bir şeyler takmak sana sıkıntı verir sen kafaya bir şey takmıyormuşum gibi hissedersin fakat kafada binbir tilki dolanır istem dışı dşünceler insana çok sıkıntı verir.Eğer beyin kimyasında bozulma var ise bu ciddi sıkıntılar yaratır hem ruhsal hemde fizyolojik olarak kendini kötü hissedersin,ilaçlar bunu dengeler,Bunlardan birisini örnek vereyim serotinin bozukluğu vücutta ciddi bunalımlar,kaygı,evham,endişe,sıkıntı,takıntı yaratır.Doktora gitki ilaçlarını düzenli kullan,üstüne birde namazlarını kıl aksatma.Bir şeyin kalmaz.Bu arada boş kalmamayada özen göster mesela hat sanatları ile uğraş hat sanatlarını öğrenirsen kendine dua muska,vefk gibi şeylerde yazarsın.Yazarkende ruhun dinlenir

Allah acil şifalar versin