Evet evet haklisiniz tabiki de birakmak en guzeli,insallah oda olacak,Allahin izni ile.. @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] nickli arkadas mesela az kalsin vebal alacakti sigaradan bisey olmaz diyerek

yani beşer bu o bisey olmaz sigara icmekten dedi diyerek sigaraya dosthane bakabilen cikabilirdi..Degil mi @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] nickli arkadas

Sigara icip bunu savunan kisiler,üstad da iciyordu demez mi ? Dinimiz 4 tane evlilik yapmaya izin veriyor diyip,evlenmeye kalkanlar..
Ne yazik ki islamin herseyini yasamislar da bi bunlardan mahrum kalmışlar gibi...e tabi avukatlari seytan olursa

Ince ve hassas dusunmek lazim,simdi ben o tövbe den sonra sigarayi tek seferde biraksaydim,nefsim avukat tutacakti hemen,artık sigarayi bile bi anda biraktigina göre gunahlari da döktün der...kesin cennetlik oldun diye ilah gibi gezdirir Allah sasirtmasin insallah.Ben niyetimi ondan da bi gun kurtulurum umidi ile dua etmekten baska carem yok suan icin..
Ayrica sigraya verdigim ne para umrumda,nede cesedimin alacağı kilo yada diger şeyler..(tabi ki bu ceset,rabbimin emaneti ama illaki eskiyecek yipranacak

)
Fakat benim sigaraya bakis açım,artik bunlardan bi baska düşüncede cesedimin icerisindeki gercek temiz manevi ruhumun,hem bu dunyada hemde ahir hayatta dumani yuzunden görüntüyü buguslastirmasi gibidir,buzlu camlar arkasindan bakan gercek ben misali...Hep yarim yasayacak öyle görecek gibi...
Allaha emanet olun insallah...