16.10.19, 09:22
|
|
Gayretli üye
|
|
Forum Puanı: 5831
Etiketlendiği Mesaj: 412 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
|
|
Rüyamda ki Tepenin Zirvesinde Ne olabilirdi ?
Bir süredir uyandığımda rüyalarımı hatırlayamıyordum. Bugün rüyamda kalabalık ve beyaz ferace giymiş kadınlarla İstanbul da bir tepeye tırmanıyorduk. Kadınlar kendi aralarında
- ulaşalım dualarımız kabul edilecek diyorlardı.Çok dik ve yüksek bir tepeydi. Yol kenarlarında sağ tarafımızda beyaz kırmızı turuncu çiçekler ( ne çiçeği olduğunu şuan hatırlayamıyorum ), sol tarafımızda meyvesiz çiçeksiz kurumuş ağaçlar vardı. ( korku filmlerindeki gibi ürkütücü ) Tepeye çıkarken ben hariç hiç kimse yorulmuyordu. Dinlenelim dediğimde beni duymuyor ve yollarına devam ediyorlardı. Zirveye ulaştığımızda çok yorulmuş ve susamıştım. Tam o an uyandım ve çok üzüldüm. O tepenin zirvesinde ne vardı ?
Yorumlayacak arkadaşım ? Şimdiden teşekkür ederim.
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|