Vefk ve havas ve hocalar medyumlar
Selamlar herkese
Genel tecrübemiz sizlerle paylaşmak istedim
4 ay önceye kadar herşey elimden kayıp gitti
Havas ilmi dediler havas ilminde eklersin biçemezsin biçersin toplayamazsın toplarsın yiyemezsin ha gayret ha sabır mantıgı ile devam eden ilim..
Vefk e gelince eşimle ilimle ilgili sıkıntımız olmuştu her ademoğlu gibi bende sınavdan geçiyorum vefk yaptırdım para almadılar Allah razı olsun gönül isterdiki param olsada helallessem
Forumda hocalara yönlendirdiler onlar para yok anlıyorum dua et dediler
Medyum a gittim paran yok canın saolun hallederiz dediler oralı olmadılar
Düşme düşersen yanarsın...
Sonra @celculiyete hocamıza danıştık dua tövbe istiğfar yap gel dedi yaptık hakikati gösterdi sonra bakımına üstlenirim dedi üstlendi ama nasip geçiştirmesi bir denk gelemedik bunun adı nasip kısmet koyduk kırgınlığım var ama helal hoş olsun
Sonra bir hoca ben Allah rızası için yanındayım dedi masrafları hallet gel dedi 1950 TL para istedi o kadarda hadisden örnek verdi
Velhasıl olmadı
Sonra biri ben hoca değilim ama yardımcı olurum dedi.
Vefk görevlisi atadı imam nikahım devam ettiği için yardımcı olurum dedi oda telefonları kapalı
Verdiği yaptığı işlemlerde rüyalar kabuslar vs cabası
Velhasıl güzel kardeşlerim
Bu durum tabiki kendi ellerimizle işlediğimiz günahlardan ötürü ama İnsanız nefisle mücadele ediyoruz
Şeytani işler vs üzerimizde hemen tesir ederken RAHMANİ işlemlerde bu süre cok uzun oluyor.. Nedenini bilmek isterdim
Yani şöyle duanın gücüne inanıyorum ama dua ile de tesiri yakalamak biraz geç oluyor
Hani onu yap bunu yap diyorlar sonuç yok
Celp işlemleri başlı başına sıkıntı geliyor ama hissiyat sıfır
Vefk in çalışma mantıgı biraz farklı sanki günümüzde hocalar görevli atadım demekle olmuyor rukye ile tedavi sart
Genel olarak özetlersek 4 ayda 1 cm yol kat edemedim işimi kurtarayım dedim eşimi kurtarıyım dedim 800 adetli besmeleler ve daha fazlası olmayınca olmuyor iş kısmet cebine gelince 300 kazanıyorsun 1000 olarak geri veriyorsun
Cok calıstım cok caba sarf ettim sabır dedim bakdım olmuyor sonra hocalar buna hemen hakkında hayırlısı buymuş dediler sonra dedim Allah herşeye gücü yeten iyiyi doğru yu insanların kalbine verende o isterse şer olan hayra dönüşür ama bu dua ile olmuyor sanırım
Genel özetlemek gerekirse
Ha gayret ha sabır kurtarırsın dersin ama ben geri dönüş alamadım süreç bu sıkıntılı ve kederli...
Edecekseniz duanız Allah kimse kimseye muhtaç etmesin dar gününde yanında kimse olmuyor
Tecrübem budur.. Allah yar ve yardımcımız olsun.
|