Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20.10.19, 20:06
Aleko18 Aleko18 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Gayretli üye

Forum Puanı: 2460
Etiketlendiği Mesaj: 2 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu

Alıntı:
Celcelutiye Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu konuyu buraya açtıysan bazi konularda istişare yapıcaz demektir.Yoldan geçen tabiri caiz ise teröristten yardım istiyorsun,senden alacaklarını göz ardı ediyorsun..

Hoca yaptığı işlemin parasını alır,peki ruhaniye ne vaad edildi biliyor musun ? Bedeninde istediği gibi gezme hakkı başkasına değil kendine büyü yaptırdın

Hoca bu durumu istediği kadar yalanlasin yok öyle bişey desin,benimde sana yalan borcum yok Islami kabul ettiysen hayatında 1 kere,Allahi inkar etmiyorsan kardeşim sayılırsın..Kardesime yazıyorum ben burda haberin olsun

Dedigimi uygula ondan sonra meseleye Allahın razı olacağı şekilde yaklaşalım..Sende farkındasın dimi sadece seni etkiledi bu sen dedin ki .... beni sevsin,ona tesir bile etmedi en fazla hocanın yanındaki 2 cin 1 sefer aratmistir seni gonlun hoş olsun diye veya o bile olmamıştır..

Kendini büyületmeyi bırak dediklerimizi uygula

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Üzerine bide tövbe et..

Sonra kendine faydası olmayan cindarlara degilde kainatın sahibine gidelim munacaat edelim..Bi yanlıştan döndüğün için sence seni rahmetiyle mi karşılar? Yoksa bile bile bu yolda ilerlersen gazabiyla mi karşı karşıya kalırsın?

Selan okunmadı,güneş batıdan doğmadı hala vakit var haberin olsun..

He Allah için sana birşey söylim,bizler mübarek insanlar değiliz seni kardeşim kabul ettigim için söylüyorum.50 tane hocayada gitsen bu şekilde olmayacak.Allah sana bunu en güzel şekilde göstermiş.Gel gidiş yolumuzu değiştirelim niyet aynı olsun karanlık tünelden aydınlık yola geçelim..

Senin tercihlerin bana ne 1 zerre fayda ne 1 zerre zarar sağlayacak.Arabanin direksiyonunda sen varsın istediğin yola çevirebilirsin direksiyonu ama ben işin olur - olabilitesi olan kısmını anlatıyorum sana..

Daha ilginç bi hikaye anlatayım sana...

Birisi hocaya bi işlem yaptırır hocada büyük bi mebla ister,kadın gider kredi çeker.Allah nasip eder işlem tutar..Adamin boynuna tasma takılmış şekilde 1-2 sene yaşarlar..Bi gün bi türbenin önünden geçerken içeri girmek isterler karı koca ve girerler.Kabirde yatan mübarek yapılan işlemi görür ve batıl olması için dua eder..Üzerine işlem yapılan kişinin üzerindeki bütün düğümler büyüler çözülür..Sende işlemi yaptıran şu anda ne halde ? Bi insanı tasmayla 2 sene zabdedersen,karşılaştığı bi yoksula küçük bi miktar sadaka verir Allah rızası için ve o tasma bi vesile ile yine açılır.Gel zapdet şimdi bu kulu

Daha ilgincini anlatayım?

Meraklı bi genç sabahlara kadar bi esmayi zikreder,bi ortamda büyü yapılan kişi ile yan yana gelir bunlar.Zikiri çekenin yaydığı enerjiden büyü yine bozulur..

Hacamat yaptırmaya gider büyülenen yine bozulur..

Yani senin işlem tutmamış iyiki ama tutsa bile yapıldığı gibi çözümüde çok zamansız ve ansızın olabilir..

Boynuna bi tasma tak ve 1 hafta tasmanin ipini işlem yaptırmak istediğin kişiye ver,1 haftanın sonunda ya bu ne güzel bi işmiş dersen ben öğreticem bu işi

Buraya kadarda hiç yargılamadım seni farkındasın dimi ? Örnekler veriyorum.Hala niye niçin yaptırdın aman kardeşim gibi diyaloglar yazmadım

Biz Allahın yarattığını zapdetmeye çalışmayalım,hayırlı bi yuva için özel munacaatlarda bulunalim..

1) sirkeye bırakmak sonra yakmak
2) 99 esma ile tövbe

Ondan sonra munacaat içine giricez,he kardeşime yazar gibi yazdım sende beni kardeşin olarak görüp o şekilde oku lütfen

Boynunda hala duruyorsa bu işlemleri yapmaman için direnecektir haberin ola..

Kesinlikle hocamıza katılıyorum bu konuda velevki
Biz eşimle her hafta sonu türbeler giderdik
1 yıl sonra o meyhanede bende farklı diyar da
Peki mübarekler bu konuda neden yardımcı olmazlar şer olana hak ile müdahale söz konusu iken
Oysa Allah kalpleri bilir evimizi yuvamızı ayakta tutmaya calısırken hele ki bu dönemde boşanmaların artdıgı dönemde.. Bunlar geniş izahı olan durumlar

Dünyanın sahibine müracaat edelim cok güzel düşüncelerinizi hep takip ediyorum celculiyete hocam

Ben yine sizi ALLAHIN gariban kulu olarak bileyim..
Büyücü ler medyumlar anlaşma yapıyor dedigin iz durumları biraz izah edermisiniz
Manevi alemdeki pazarlık nedir?
Yanınızda mübarek oldugunu düşünüyorum yoksa sizde ilim konusunda katında yardımcı olmadan bakım vs gibi işlemlerde ehilsiniz. Ve yardımcınız var sonuçta siz kazıgı sağlam yere baglamıssınız o ayrı şatafatlı işlere girmiyorsunuz.

Arabanın direksiyonun gelince o var o yolda karşılacak insanlarda var onun yara almasına ilk kosa aklar olanlarda yine onunla aynı imanın mücadelesi verenler.
Onu kurtarmak da ona yardımcı olmakta apayrı sevap diye biliyorum. O direksiyonda sizde olabilirdiniz.

Mümin kardeşini bir yandan melekler
Bir yandan ifritler çekiştiyor arada bu adamın canı yanacak buna ilminiz varsa seyirci mi kalacaksınız

Hep topu taca atıyorsunuz hocam )

Bu arkadaş diyelimki türbe önünde. Geçti dua etti büyüsü bozuldu oradaki Allah dostları işlemlerini rahmani boyuta devam etmesi için dua etmiyormu yoksa ifritler mi engelliyor.

Allah dilerse 2ninde kalbine aşk muhabbet verir. Bunu hayır duasıyla veya sadakayla kişinin yapacağı işleme göre yanlış yoldan alıp 2 sini doğru yola da bırakır

Adam dua ediyor duasında hayırlısı ile gelsin diyor oda ister istemez kalbini Allaha yöneltiyor..

Bunları sizden bilgi amaçlı öğrenmek istiyorum.
Adam vefk yaptırdı bu günaha girdi zaten eşi olmadıgı halde bu adama öyle dua edin ki haram kılınan şey helali ile olussun böyle bir oluşum yokmu..

Silah öldürmez ama insan insanı öldürür diyorsunuz. Bu adam 4444 tane dua da okusa ister istemez kabulu zor meşakatli
Vefk olayında çok kararsızsınız rahmani boyutunu bize açıklarmısınız.
Vefkin helal kısmını yasal olan kısım.
Celp kısmına karşısınız sonuna kadar katılıyorum

Yanındaki musallatlıysa o işe neden el atılmıyor onu anlamıyorum
Vefk doğru işlemlerde doğru sonuçlar alınabilir diye düşünüyorum

Selamlar hocam sizi çok seviyorum

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148