Cok uzun sure yuksek sayilarda zikir, ayet vs.okudum. Bunu icimden geldigi icin Allah rizasi icin yaptim baska amacim yoktu. Ne gelen oldu ne giden. Ustelik o zamanlar namaz bile kilmayan biriydim. Yok su sureyi okudum baykus ottu, kapi acildi gibi soylemleri anlamiyorum bu sebeple. Niyetiniz ne ise Allah ona gore muamele eder diye dusunuyorum. Vird ettigim bir kac sure vardi cok da guzelliklerini yasadim ama o zamanlar hic haberdar degildim virdin oneminden bu yuzden hep anlattim ve ne yazik ki simdilerde ayni sureleri ne kadar okursam okuyayim o etkileri yasamiyorum. Yuksek sayilarda okuma yapmak icin izin vs.gerektigi yaziliyor bir de. Allah'in ayetini okumak icin neden izin aliyoruz? Kimden? Allah izin vermese zaten bir sebep yaratir okuyamayiz. Bu konularda cok bilgili ve donanimli bir insan degilim belki de dogrudur ama ben kotu bir olay hic yasamadim. Ne zaman ara verdim iste o zaman hayatimda her sey ters gitmeye basladi. Simdilerde yeniden basladim.
Herkesin kendini ve alt yapisini bilmesi gerektigini de dusunuyorum. Ben lisans mezunuyum kalkip da docentlik hayalleri kuramam bunun icin gerekli sartlari yerine getirmeliyim ki docent olabileyim.
|