Alıntı:
Ada Nickli Üyeden Alıntı
İnsanlar bilmediklerinin cahilleridir.
Aracınızın herhangi bir yeri bozulduğunda bunu sakın tamire götürmeyin çünkü onu kendiniz tamir edebilirsiniz ki ustalar yalan söyleyebilir..
Ya da bu yazan arkadaşlar Celcelutiye, idrisiyye ve berhetiyye hakkında en ufak bir fikirleri bile yok.
Herkes bilmediğinin cahilidir.
Hadi bilmiyor olabiliriz onu anladık ama bilmediğimiz şeyi bu kadar karalamak niye?
O çok bilen arkadaşların havas sitesinde işi ne?
|
Ada kardeşim araba konusunun bakımla ilgisi yok Tamiri reddeden yok. Tamir metoduna eleştiri var burada. Bu işin tedavisi kuran ve sünnetledir ve kuran ve sünnetle de tedavi edenler var. Öte yandan bakım meselesine gelince sana şunu rahatça söyleyebilirim ki burada bakımcılık yapanların çoğundan çok daha fazla şeye şahit birisiyim. 12 yaşlarımdayken bu işleri mahiyetlerine kadar bilirim. Benim babamın dayısıgiller bu işlerin piridirler. Hadimlerle çalışırlar. Uzun riyazetlerle elde etmişlerdir. Sorsan ABD kadar askerleri vardır. Sülale boyu bu işleri yaptıkları için lakabları da hocalardır sülalenin. Hatta vefat eden babamın dayısı beni şehzadesi gibi görürdü de Allah beni korumuş muhafaza etmiş elhamdulillah