Alıntı:
Celcelutiye Nickli Üyeden Alıntı
Elini basimiza koysa bi rüya görürüz belki..Ruyaya girmez belki bi hayali ortam vizyon gösterir bize..
Salih rüyanın en ufak detayları 15 gün - 6 ay unutulmaz,istesende unutamazsın.En belirgin özelliği budur.
Kudsi Zeka için sözlük araması bırakıyorum inceleyip kendin bak [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Her rüyadaki kelimeleri başkalarına tevil etmesi için anlatamayız,ya sırrı kirletiriz ya da çok yanlış insanlara yanlış şeyler danışırız..Akıl hocası - şeyhine anlatmalı insanlar böyle şeyleri veya kendi aramalı..
Çünkü herhangi bi bilinmeyenin cevabını aramak cevabı bileni oraya davet etmektir.Farkli şekillerde verebilir cevapları,sorular net olmalı cevaplar detaylarda aranmalı
1 görevli rüya gösterebildiği gibi bi cinni de rüya gösterebilir.. Perde arkasından soft seslerde seslenebilir.
Kendine şunu sorman lazım ; Ben bu rüyayı gormedigim son 2-3 günde çok farklı bi şekilde amel ettim mi ? Istihareye mi yattim ? Bi soru mu sordum dualarımda? Eğer bu rüya salih bi rüyaysa neyin cevabı bu rüya ?
|
Görülen rüya karanlık yani gece olmuş gibi olursa şeytani yada musallatla alakalı mi?