Alıntı:
Mübarek Nickli Üyeden Alıntı
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
El almak demek havas ilminde yetik almak demek havas uygulamalarını gerçekleştirebilecek yetkiye sahip olmak demek bu yetkice bilgi ile oluyor kitap okuyarak olamıyor malesef
El aldıktan sonra eski ustadlari gülüç tabirle yemek tarifi gibi olan tariflerini yapıp bilgine bilgi katıyorsun en can alıcı nokta geliyor eller ellere verilir dizler dizlere verilir ve hocadan sihirli sözcüklerle elini almış olursun
Daha sonra ise isteğe göre ayet mi vefk mi tılsım mi yazarsin bide sadece kagidada degil bakir demir altın levhalara kolyelere yüzüklere aklının alamadığı havas tariflerini yaparsın
artık sen sana gelen insanlar senden ne isterse celb muhabbet hırsızı baglamak uyku bağlama rızık kismet yildız yukseltmesi keşif açma hayir ve şer işlemleri yaparsın ama unutmamak gerek şer işlemler sana döner ayrıca bu ilim temelinde takva yatar ve hepimiz cinler insanlar ALLAHIN kullarıyız iyisiyle kötüsüyle herkez hesap verecek
Umarım başınızı şişirmedim 
|
Allah razı olsun. Bilgilendirdiginiz için.

icazetli olduğum söylendi. Ama Ne yapacagimi tam bilemiyorum onun için soruyorum. Şuan yoğun olduğu için de görüşemiyoruz. Ne yapacagimi şaşırdım kısacası