Bir Allah dostu cinler tarafindan nasil öldürülsün. Onun zaten her yeri nur. Nur ala nur. Cinler onlara yaklasabiliyor mu önce onu tartişmalı bence. Dediginiz gibi olsa 1 tane havas alimi kalir mi? Biri sizin esinizi dostunuz öldürse gideri sizde onu öldürürsünüz. Eee cinler niye kendi taifesinden bir cini yakan bakımcıyı öldüremiyor. Bence insanlar haddini bilmeli. Nefs-i emmarede dolasan 3-5 zikir cekip 2-3 okuma davet bisey yapip ikide görüntü fln filan oldumu (ohh tamam senden buyuk evliya yok) nefsi kabaran kibirli kendini kamil baskalarini noksan gören "ben oldum diyen" yok ben havasciyim ben şuyum ben buyum ben, ben, ben... diyen insan nerde...? Kalbinde Allah tan baska hicc ama hicc birsey olmayan, kendini nakıs baskalarini kâmil gören, ümmeti muhammed sav icin (kimileri davet okuma kesif mesif işleriyle ugrasip ben oldum havalarina girerken) geceleri göz yasi döken, Allahu tealanin ZÂTÎ tecellilerine mazhar olmus (yani Allah onlarin kalbine zâtı ile tecelli ediyor, bakin esma tecellisi demiyorum, sifat, şuunat degil zâtı ile), arş tan öte makamlara ulasmis ama yine de ben hiçim diyen daha dogrusu ben hicim diyecek beni bile kendinde bulamayan hiçlik makaminda olan Allah ta fâni(yok) olmuş bir evliyaullah nerede...?
|