Alıntı:
Arda Nickli Üyeden Alıntı
Seni vesveseye sevk eden, ya da tam tersi iyilik öneren bir ses var mı içinde? Ya da bir günah işlemek istediğin zaman sürekli engeller çıkıyor mu?
|
Evet reis engeller çıkıyor tabikide Allah koruyor afedersiniz ben üniversite öğrencisiyim kendimcede yakışıklılığım var 3 yerden birliktelik teklifi geldi Allah beni korudu bilmeden yanlışlardan kaçıyorum garip birşekildede huzur oluyor bazen namazım geçse uyurken rüyama babam geldiğini görüyorum ve namazın geçiyor diyor hemen uyanıyorum
Bir başıma gelen diğer olay yurttaydım gece 3 tü kuran okuyacaktım abdest almak için lavaboya gittim aynada böyle aslan gibi suratı ama simsiyah gözleri tamamen siyahla kaplı böyle keçimsi yuvarlak bir boynuzu olan arkamdan yaklaştı tüylerim diken diken olmuştu tam böyle korktuğum anda onu apar topar böyle paramparça olur halde geriye doğru gitti ve yok oldu bunu aynada gördüm
Bir başka hadisede böyle uykulu haldeyim sabah namazının sünnetinde veya farzında oturdum uzaktan böyle bir beyazlık döndü dolaştı hıp hızlı kafama doğru geldi gözümün içine doğru böyle bir anlık gözününün önüne hızlıca top gelse nasıl irkilirsiniz bende öyle irkilmiştim kardeişim