Alıntı:
BHK747474 Nickli Üyeden Alıntı
Olay 1:
Şimdi arkadaşlar, bir gün akşam ya da yatsı namazı kılıyordum, sağımda koltuk vard. Ben secdede iken koltukta birinin oturduğunu gördüm( evde kimse yoktu) o tarafa bakmıyordum, gözümün kenarından belli oluyordu, yüzünü belki size tam olarak açıklayamam ama bembeyaz bir ten rengi vardı, esmer uzun sakalları vardı, ve üzerinden hani imam kıyafetleri vardır ya, onun aynısı vardı ama imam kıyafeti normalde beyaz olur bununki siyahtı , o kadar belirkindi ki yanı bunu oraya bakmadan görebiliyordum. Secdede iken korkmaya başladım, ilk defa böyle birşey etrafında görüyordum, neredeyse namazı bırakıp kaçacaktım,ben bunları secde esnasında düşünürken o gördüğüm siyah imam kıyafetli sakallı şey bir anda gitti, korktuğumdan dolayı mı bilmiyorum, sonra bunu arkadaşıma anlattım, melektir oğlum boşver takma kafana falan dedi, bende öyle yaptım.
Doğru söylemek gerekirse namazım düzenli değil. Birgün 5 vakit kılarım diğer gün kılmam.
Olay 2: üsteki bilgi simdi burada anlatacağım şeyi destekleyecek.
Camiye namaz kılmaya girdim ikindi namazı idi bu namaz biraz geç girmiştim ve onun yüzünden camide kimse yoktu. Namazın farzaına geçtiğim zaman diğer safta yani 10 ya da 15 metre uzaklıkta yine aynı kişiyi gördüm. Bu sefer o kadar korkmadım, ve açıkçası ben namazımı bitirene dek oradan gitmedi, oda namaz kılıp oda dua etti, (Namazını benden önce bitirdi...) direk baktığımda göremiyorum, göz yanılgısı 1 kere olur bilemedin 2 hatta hiç bilemedin 3 defa olur, 10 dakika boyunca olur mu? Hatta daha uzun bir vakit. Ve asıl değinmek istediğim konuya geldim, burası asıl bu huddam vs vs bende varmı konusunu aklıma takan şey idi. Benim arada midem bulanır ya da işte içimde bir huzursuzluk olurdu, son 2 gün içerisinde test ederek fark ettim ki ezan okuduktan sonra egerki yarim saat ya da işte 10 ya da 15 dakika geçerse bu mide bulantısı vurmaya başlıyor ya da huzursuzluk içime doğuyor, ama ezan okunduktan sonra namaza gidersem hiç böyle birşey olmuyor yani dediğim rahatsızlıkları çekmiyorum. Ve şey bazı rüyalarım dakika dakikasına ve olayına kişisine kadar tutuyor(dejavu değil). Bunu bana anlatabilecek arkadaşlar varmı? Yani ne bileyim? Bunlar psikolojik olarak düşünmüyorum çünkü huddam ilmini tanımadan önce de oluyordu.
|
Belki bu sorunun cevabını sülalende araştırmalısın..
Havasla ilgilenen hocalık yapan birisi varmıymış bi araştır soruştur bakalım.. Onun yaşadığı vakitte aynı yetilere sahip birisi yoktur bi dua etmiştir vakti geldiğinde soyundan birisine geçsin diye..
Bununla yaşama kimseye anlatma ,hayal perest derler deli derler,kalbinden onunla konuşmaya başla en azından denemeye başla bu şekilde olmaya başlayacak.
Nasibin sana göz kırpıyorsa kendine bi çeki düzen ver veya sırtını dönüp hayatını yasamaya devam edebilirsin..