Alıntı:
Allahu Ehad Nickli Üyeden Alıntı
İki kısıma ayıralım. İlk olarak Hz. Mehdi (as) ile manevi bağ kurmak için zikir, rabıta, oruç, riyazet ve halvet yapacağım. Başarılı olur muyum Allah'ın takdiri lakin başka çarem de yok. İkinci olarak Hz. Mehdi (as) yapacağı işler ve ona gelmeden önce ve geldikten sonra yardım edecek zatlar vardır. Ben de onun zuhurunun hızlanması için Allah'ın izniyle yardım eden zatlardan biri olmak istiyorum. Belki bu anlattıklarim size komik gelmiştir lakin ben ciddiyim. Ne diyeyim ki başka, Allah utandırmasın 
|
Insallah dilegin hasil olur ama sunu söylm bunlari yaparken kandirila bilirsin umarim farkindasindir.
Kizmazsan bisey söylicem niyetim güzel sözüm yok ama mehdi'nin ne zaman gelicegi belli degil belkide ömrün yetmicek. Bunun yerine Allahim Rizasi icin calissan zaten bir sekilde mehdiye mürsit olmazmisin. Sonucta isa a.s bir peygamber ve sende allahin Rizasi icin bunlari yapsan belki hersey daha aydinlik olur. Yanlis anlama seni kararindan döndürmek degil niyetim fikrimi söylüyorum. Dilerim allah kalbine göre verir.