Alıntı:
sosyete Nickli Üyeden Alıntı
Tamam kardeşim buraya kadar  . Ama 7 daire çizilecek 7 sinde de kapı bırakılacak dimi? Yani 7 dairenin hepsi yarım çizilecek nerdeyse.
|
Evef kardeşim a noktası ve b noktası düşün arasıda 60 cm falan. Hillal gibi a noktasından b noktasına çember gibi sonra kapıdan içeri gir girince tek ayetel kürsi ile kapı kapat eğer ki işin çıktı çıkman gerek iki çizik atacaksın her çizik iöin bir ayetel kürsi. Çıktın geri kapı tek ayetel kürsi ile kapıyı kapatıyotsun. İşini hallettin diyelim geri iki çizik telrar gir içeri tekrra kapı kapat. Aynı işlem. Abdest aldığımız suyada 1 cin suresi 3 amenarrasülü 7 ayet-el kürsi 3 ihlas 1 felak 1 nas sonra 3 kez okunacaklar 333 ya hafız 1 fatiha bu su ile abdest al. Birde bismillehillezi la yedürru duasını 3 kez okuyorsun. Arkadaş söylemişti bana tılsımlı yerde çalışma yaparken bunları yap diye. Çemberin içine giremez diye. Şuan kadar ben çalışma sırası ıyguladım ama gerçekten net bi tılsım çıkmadı çalıştığım yerlerde. O yüzden 100%100 çalışıyor dersem yalan olur. Söyleyen arkadaşım cami imamıydı birazda havas bilgisine sahip. Deneyen başka hocalardan da al fikrini