Alıntı:
H3roglif Nickli Üyeden Alıntı
Mürşidi Kamil Nerden Bulacaz ? Hem Bulduk Gerçek Olup Olmadığını Nerden Bilecez ?
|
Şeriata ne kadar uyuyo ona bakacaksiniz. Gercek mürsid- kamiller şeriat ve sünnetten kıl kadar ayrilmaz. Eger şeriata muhalif hareketlerini görürseniz keramet bile gösterse inanmayın. Sonra edebinden anlarsiniz. Birde dış görünüsünden de kendilerini belli ederler tabiri caizse ben evliyayim diye bagirir. Anlamasi zor degil yani gayet zahirdir. Hergün gördügünüz insanlara benzemezler cok heybetli ve vakarlı olurlar. Heybeti ve nur u o kadar fazla olur ki kimse yüzüne bakamaz başı egik durur karşisinda. Diger mübareklerdr böyle mi orasini bilmem ama benim mürşidim anlattigim dan daha fazlasi..
Birde son olarak acizane bi tavsiyem var mesela falanca yerde bir şeyh oldugunu duydunuz hemen fotograflarina bakip hüküm vermeyin. Ben kendi mürsidimin fotograflarina cok bakardim videolarini da cok izlerdim ( belki izlemedigim videosu yoktur Allahu alem) velhasıl sonra ziyaret etmek nasip oldu camide mübreğin gelmesini bekliyorduk. Benim kafamda bi suret var yani fotograflardaki gibi olmasini bekliyorum. Mübarek camiye bi girdi selam verdi. Allahu ekber! Ben resmen şok oldum tek kelimeyle. Bu nedir ya rabbiii.. gözlerim faltaşı gibi acildi kalbim hizli hizli çarpmaya basladi. O zaman da ve simdi gercekte nasil diye soranlara ben ne bundan önce nede sonra böyle birsey görmedim diyerek anlatmaktan aciz oluyorum. Yani demek istedigim mürsid-i kamil i görürseniz direkt anlarsiniz.biz ziyarete arkadaslarla da gitmistik baska bi zaman.arkadasim da dedi ki mübarek iceri girdiginde ben bu insan degil melek dedim icimden demisti. O zaman mübarek tebessüm ediyordu iceri girdiginde...