Alıntı:
hipnozcu Nickli Üyeden Alıntı
kardes insanlari umitlendirecek ve cesaretlendirecek paylasimindan dolayi tesekkur ederim
|
Ümidiniz ve cesaretiniz hep olsun. Çünkü O, hep yanımızda.
Ne acılar çektim, ne zulümler gördüm, ne ölümlerden döndüm, ne kadar yoldan çıktım ve ne kadar isyan ettim anlatmam mümkün değil. Yüce Rabbim öyle büyük, öyle affedici ki, affediyor ve daima kulunun yanında oluyor, onu gözetiyor.
Sadece; sabredin, şükredin, dua edin!
Zamanı gelmeyince hiçbir şey olmuyor, siz ne yaparsanız yapın olmuyor! Sabretmeyip isyan ederek sonuca gidecek yolu ya uzatıyor dolambaçlı yoldan gidip günahlarınızı çoğaltıp, hayatınızı iyice çıkmaza sokuyorsunuz ya da şükür ve sabır vesilesi ile hayra varmayı çabuklaştırıyorsunuz.
Yanlış anlaşılmasın, oturduğu yerden nasihat vermeyi seven, hayatı güzellikler içinde geçen biri olmadım hiçbir zaman.
Çok acı çekmiş, defalarca intihar etmiş, aklını kaçırma noktasına gelip hastanelerde yatmış ve elektro şok tedavileri görmüş biriyim.
Şükür Rabbime hepsinden kurtardı ve bana yeni bir hayat bahşetti. Şimdi sadece dönem dönem maddi sıkıntılarım oluyor. Allah'ın izni ile onlarda geçecek inşallah.
Yalvarırım isyan etmeyin. Ben zamanında çok ettim ve 40 yıllık ömrüm helak oldu. Ne zaman ki şükrettim, O'na havale ettim, o en güzelini verdi.
Allah'ın merhameti ve bereketi üzerinize olsun kardeşim. Hepimizin duaları kabul olsun inşallah.