Alıntı:
Caylak Nickli Üyeden Alıntı
Bir sağlıkçı olarak belirtmek isterim ki göbek düşmesi diye bir şey tıbben yoktur. Tamamen halk uydurmasıdır. Bunun için kocakarı yöntemlerini uygulamayı bırakıp hastaneye başvurmanızı öneririm.
|
Kardesim dionki göbek düsmesi diye bisey yok Tıbben ama hastaneye bas vurun.
Kocakarı yöntemi derken? Uslubuna dikkat et konuyu okuduysan annemden bahsettim üzerime alınırım.
Arti kardesim ben ilac yazmadim recete vermedim uygulamanin tamamen arkasindayim. Yillar yili devam eden bir uygulamaki bir cok Tıp doktorlarina gidipte sagliklisin diyen kisilere yardımci olmustur. Okuduysa orda belirtilmis Tibbi bi Rahatsizliginiz yoksa diye.
Dualara inanip inanmamak sana kalmis, bir cok havas konusundada ve bir cok dua kitabinda diş baş ve cesitli hastaliklar icin dualar vardir. Ee degerli kardesim hadi ben hiçlik mertebesinden bir insanim sende Tipcisin onca zaati muhteremler nice dua önermis onlardami yalanci. Ben Rabbimin verdigi tüm dualara inanirim kardesim ben allahin verdigi her harfin tehsirinede inanirim. Neyse herkesin kendi dusuncesi sadece uslubumuza dikkat edelim. Lutfen