Alıntı:
betulbetulbetul Nickli Üyeden Alıntı
Allah razı olsun.. İnanmaz olur muyum 18.000 aleme.. neler var neler.. bir çok seyinde cahiliyiz,Rabbim hayırlısı ile öğretsin inş..
İçime su serptinz.. tekrar okuyacağım
Ben okuma yapınca,onu rhatasiz etmelerine ayar oluyorum nefesinde simdj içimde bu varlık olunca nefesim nefes mı onun nefesi ile uflemeyeyim tarzı vesvese oluyor-ki vesvese olduğunu şu an farkediyorum..
Güçlü değiller.. biz daha güçlüyüz... Allah yardım edecek,bu üç aylarin hürmetine!!!! Mutlaka yardım edecek!!!!!!
---------- Post added 03.03.20 at 07:41 ----------
Mürşidim var.
Cevap yazan herkesten,Allah razı olsun.
|
kardesim ALLAH razi olsun guzel dileklerin icin kardes icinde olduklarini soyluyorsun bas agrisi uyusukluk verdigini soyluyorsun bunlari yaptiklarina gore bunlar inancsiz varliklar fakat su varki eger bunlar icinde ise seni ibadete kurana yoneltmezler okunan yerlere sokmazlar eger genede icinde yada etrafinda oldugunu dusunuyorsan SAFFAT suresinin ilk 10 ayetini oku yaptigin yemegede suyada kullandigin tuza sekere oku ic bolbol senden bebeginde nasiplensin varsa yanarlar kacarlar bu okumayi aliskanlik haline getir nasipse ezberle zamanla senin okuduklarinda iyilesir cenabiHAK saglik sifa versin selametle