Alıntı:
Merih Nickli Üyeden Alıntı
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Selamun Aleyküm,
Cevaplarınız için teşekkürler.
İlk mesajımda tam belirtememişimdir belki ama ben kesinlikle bu tür şeylerin kullanımını teşvik edip, doğru bulmuyorum.
Ben daha fazla bir araştırmacı gibi bunların insan üzerine meydana getirdiği MANEVİ etkileri öğrenmeyi çalışıyorum.
Ormus/manna hakkında bilginiz varımdır?
|
Manevi etkisi yok bilinç ve şuurun değişir,etkiler geçicidir.
Bi aleme girsen 10 dakikalığına misafir olsan döndüğünde alemin olduğunu bilirsin ama orda yaşayamazsın sadece bilinç ve şuur olarak fark edersin etkisi bu.Manevi bi açılım yaşanmaz
Mannanin orjinalini turkiyede bulamazsın satanları ve alanların şikayetini çok dinledim parana yazık uzak dur.O işin orjinalide ingilterede
Gram halinde satılır ve bulunur 10ml den fazla şişeleyip manna satıyorum ben diyene ehemmiyet verme
Manna olayı şudur altın en kuvvetli iletkenlerden biridir hücrelerin nöron ağlarının birbirine bağlanması elektriğin iletimi konusunda yardımcı olur.
Mannaya para yetmedi gümüş iyonu alayım deme turkiyede bu işi becerebilen ya 1 ya 2 kişidir.Bobregine zarar verirsin
Çelik suyuna kadar denedim organik yaşa yeterli olur

birde farklı ritüeller , dersler var beyin aktivitesini arttırmak için onları uygula daha iyi..