Azcık gülmeyelim miiiiiiiii?
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Virüse yakalanan herkesin videosunu çekin youtube kanalına ekleyelim.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Virüse yakalanacaksanız da kurallara uygun yakalanın.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] :
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] okuyun kardeşlikler öleceksek de tövbe etmiş olarak gidelim
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Torunlarım dedesiz kalmasın diye siteye benim yerime Hadimlerim geliyor
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Herşey olacağına varır çay içelim
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Ben ne virüsler gördüm zaten yoktular
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Hangi virüs bana bulaşacakmış aklına şaşarım
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Hiçbir virüs eks kocamdan daha tehlikeli olamaz.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Başımdaki virüslerden kurtulduğumda korona ile de ilgilenirim
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Virüs mü gelmiş ? Ne virüsü ne zaman gelmiş neden bana sormamış ?
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Gelecekse virüs senden gelsin Leylaaaaaa cigar
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Düşünüyorum çünkü varım
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Evinde KAL dünya sitede ne işin var
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Siteyimi sirkelesem yoksa üyelerimi sirkeye batırıp çıkarsam

Birşeyler yapmalıyım benim herkesi kurtarmam lazım.

kalbi güzel kendi güzel melek ablammm
Allah hepimizin yardımcısı olsun.