Ve rüyalarda sürekli sosyal medya da beğendiğim kadınları görmeye başladım olayı ilişkiye götürecek hayaller ama olmadı rabbim korudu sanırım. Sonra kesildi bunlar bana kendini belli etmeden önce idi. Hatta bir gün hatun ile kavga ettik ama çok üzüldüm eşim işe gitmişti Allah biliyor çok kızgınım akşam eve geldi dediki yolda yürürken gölgem 3 oldu koşarak geldim diye ben bastım kahkahayı. Sonrasında Bi kavga daha oldu bu sefer rica ettim korkut diye hoplattı valla derken 2 hafta önce benide hoplattılar. Bunlar gerçekleşirken ben hala kafirim ama sonradan kafir benimki aslında derin bir hayal kırıklığı diyelim Allaha karşı rüyamda ben eşim ve birisi beraber bir sitede eve gitmişiz dolaştık falan derken evin banyosunda 3.müz oturuyoruz sohbet falan derken yerden küçük bir hortum şeklinde rüzgar oluştu dönmeye başladı ama anladım cinler idi yanımdaki bebe havalandı derken benide havaya kaldırdılar o anda Allah bana yeter o ne güzel vekildir ayetini 3 defa okudum ve uyandım. Kalktım gusl aldım şehadet ettim kanımca geçmişten gelen korumalarım var ama İslam geçmişim çok şükür çok iyi arada batar çıkarım ama kurban olduğum hep kurtardı beni riyasız şirksiz sevmenin sonucu sanırım
|