Alıntı:
mordechai Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba hocam,
Rüyada sevdiğim herkesle evde birlikteyken savaş uçağı ve patlama sesi duyuyorum. Sonra annem beni apartman boşluğuna çıkarıyor ve hemen ardından bombanın biri eve düşüyor sevdiğim herkes annem hariç ölüyor. Tam sabah ezanı vaktinde uyandım. Yorumlarsanız çok sevinirim.
|
Rüyada aile fertlerinin ölümünü görmek görülen kesit olay kadar olumsuza işaret değil derler. Tabircilere göre bu konudaki tek olumsuz tabir Manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğidir. Ama onun haricinde ise pozitif anlamlar çıkarılabilir; yıllardan beri hayal edilen bir hedefe ulaşılacağı. Bir takım aile içi kırgınlıklar yaşandıktan sonra bu küslükler son bulacak ve derin bir nefes alınıp huzurlu bir yakınlık olacak.
Olumsuz olarak Manevi boşluklar da ; gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına. Eğer evliyseniz eşlerden birinin birine ağır konuşacağı da söylenir ama onu aldırış etmeyin.