Alıntı:
Celcelutiye Nickli Üyeden Alıntı
Birde konu açarken diyorsun ki rahmani rüyayı yorumlayın..Ruya sana gösterilmiş bana gösterilse sana söylemezdim uyanık ol biraz..Allah foruma konu aç diye sana rüya gostermedi..
Hangi ayeti okuttular ? Baktin mi elif lam mim zikri nasılmış kaç aded okunurmus ?
Kadın dünyalığı temsil eder,dünyalığı geride bırakıp maneviyata yönlendirmek üzere gördüğün bi rüya
Bir daha ruyani bu şekilde ifşa edersen büyük ihtimal uzunca müddet bu tarz rüyalar göremeyeceksin haberin ola..
Bu tarz meseleleri ehline özelden sor,bildiklerini paylaşma niyetiyle ehline anlatırsan yine sırrını kirletirsin
|
Benim buraya yazmamda ki amaç konu açmak değil manasını öğrenmekti benim çevremde yorumlayabilecek herhangi biri yok ehli kişi kim onuda bilmem amacım manasını öğrenmek ve ona göre hareket etmekti . Ayrıca tekrar bu rüyaları görüp görmeyeceğimi bilecek ve verecek olan Allah(c.c) takdir edersin ki bunun ihtimalini dahi insanların bilmesine imkan yoktur , ihtimaller üzerine değil Allah’ın nasip ve takdiri üzerine kuruludur her şey . Yorumunuz için teşekkür ederim.