Alıntı:
Swordsfish Nickli Üyeden Alıntı
İkindi namazından sonra dua ettim kardeşim.
Allah inşaAllah kabul eder tez zamanda sağlığına kavuşursun umarım.
Allah'a emanet olun.
|
Alıntı:
No_Name Nickli Üyeden Alıntı
Guzel bir konu olmus elinize saglik. Kime okunacaksa ben de okurum etiketlerseniz.
|
Etiketleme nasıl yapılır açıkçası bilmiyorum yalan söylemeyeyim.Eğer yardımcı olursan etiketleme işlmeini yaparız inşaAllah.
---------- Post added 03.04.20 at 17:35 ----------
Alıntı:
Sugarman Nickli Üyeden Alıntı
Konu paylaşımı için Allah razı olsun. Güzel bir konu olmuş. Kul kendi derdini unutup başka bir mümin kardeşinin derdini çözerse farkında olmadan o unuttuğu derdinden feraha kavuşur diye bir yerde okumuştum. Konuyu okuyunca sizi ona benzettim. Kendi derdini unutup din kardeşlerine yardım ve dua etmek isteyen siz farkında olmadan kendi derdinizden feraha çıkarsınız. Bu güzel düşünce için size teşekkür ederim. Ben sizler kadar bilgili değilim. Bunu inkar edemem. Sizlerin bilgisinden faydalanmayı nasip eden Rabime yarattıklarının sayısınca şükürler olsun.
Bana da duanız da yer verebilirseniz. Memnun olurum.
Anne Adım Fatma
Benim Adım Ayhan
Not: Eğer konuyu yanlış anladı isem yönetim yorumumu sorgusuz sualsiz silebilir 
|
İnşaAllah sanada Akşam namazından sonra dua edeceğiz.Zaten elden bişey gelmiyor en azından dua edersek oda tutarsa işte diğer kişinin yüzü suyu hürmetine belki Rabbiimiz bizimde sıkıntı dert tasa gam keder ne varsa kaldırır diye umuyoruz.Allah'a emanet kardeşim.