Alıntı:
Swordsfish Nickli Üyeden Alıntı
Kefen ile ilgili olan videoyu ben izledim yalan yok aklımda kalan şu bizim diyor tanıdık var bursada eee işte ona kefen sipariş ettik çift dikiş kumaşı şöyle demiş yapan kişi işte üstünede gene ya ayetlerden yazılacak gibi düşün.Bazısı diyorya mülk süresi kabir azabını keser gibi.Gerçi orda mülk süreis demedi ayet dedi.Birde bunu ben yaptırıyorum evet şu numarayı arayın fiyatı 200 TL demedi  sipariş geçinde demedi.
Ya ne dedi ben belli sayıda yaptırıyorum ama para lafı geçmedi yada para istemedi.İşte burdaki olay arkadaş diyorya yada başkası varsa kefene nalin satarken videosu atsın link buraya 3 saat 5 saat lik video desin 1 saat 15 dakikayı izleyin orda kefen yada nalin için para istiyor izleyip bizde görelim derim doğrumu yalanmı.
adam durduk yere basbas bağırıp beddua etmez .Haksız yere iftira edenede beddua yapışır benim bildiğim.doğru değilmi?
|
Doğrudur terlik işinede izlediğim videoda çok talep geldi diyor ve bunu yapan ustayı bulup yaptırdık ne kadar kişi alırsa getirtme ve fiyatı indirme olur diye cemaatimize sorduk diyor