Alıntı:
sevingül Nickli Üyeden Alıntı
A harfinden basliyorum arkadaslar eger unuttuklarim varsa ekleyebilirsiniz yorumlara asagidako listeden bile bildiklerimi yazdim 
Adasa:meyve bahçesi
Celil:manevi güç
Celcelutiye  aha geniş metafiziksel alan
Filozof:islam filozoflari kütüphanesi idaresi
Hadimulkuttup:hayir kapilarinin acilmasi
Och: yeni mutluluk dolu bir dunya
Sadi: kozmonotlar ile uzay seyahatine çıkıp seyahatname yazma görevi
Twennyvann: bir firmanin ticaret bölge sefligi görevi
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ablama mevcut enerjisinin x 5 milyon katı enerji
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]a Leylasını verip kurtuluyoruz
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hocama 3 veya 5 tane daha hüddam
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'ye safran üretim çiftliği. Malum bu kadar vefk için sfran lazım

@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocama bol bol sabır
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ye üzerlik bir de sürekli hint şarkıları söyleyen biri
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çeşit çeşit biber diyorum denemeleri uluslararasına açıyoruz

@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] de Leylasına kavuşsun inş
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] e daha çok tebessüm diyorum
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]e çay fabrikası
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]e akıllı uslu kıymet bilecek bir hayat arkdaşı
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] + kelepçe
Benden bu kadar sevocan