Alıntı:
zeylan Nickli Üyeden Alıntı
Aman Allah'ım peki başka bir sebeb yokmuydu aranızda
|
Yok hayır tek sebep ailesi çok üzgünüm alıştım da böyle yaşamaya sadece oğlum danda kopardılar öyle aramayan baba olamaz olsun ama o buyu bozuomusmudu r ben görünce
Arkadaşlar o kağıdın arkası bu ewimden bi kaç eşyamı almaya giderken ilk bunu bulmuştum daha sonra kocam iğneli yüzüklü olanı takıyordu cıkardığı ana denk gelip hemen normal bir muskayle değişip annemelre geldiğimde o muskayı açtım
Alıntı:
Sadi Nickli Üyeden Alıntı
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hakli abla niye oyle duşundun cinleri mekandan kovmak içindir en aşağidaki onun yukarisindaki ise 4 meleklerin ismi israfil mikail azrail cebrail oda buyudan koruyor kotu bisi diyl tam bilmam ama siyahla yazilmis suphe var biraz daha net resimini hocalara goster 
|
Kimse pek anlayamadı
---------- Post added 25.04.20 at 03:33 ----------
Alıntı:
Sadi Nickli Üyeden Alıntı
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hakli abla niye oyle duşundun cinleri mekandan kovmak içindir en aşağidaki onun yukarisindaki ise 4 meleklerin ismi israfil mikail azrail cebrail oda buyudan koruyor kotu bisi diyl tam bilmam ama siyahla yazilmis suphe var biraz daha net resimini hocalara goster 
|
Kağıdın önü nüde yükledim.
Alıntı:
Semihcls Nickli Üyeden Alıntı
Üstekileri pek göremiyorum ama en alttanki çizimin cinleri bi mekandan biyerden kovmak oraya yaklaştırmamak için olduğunu biliyorum
Daha net bi resim çekip forumdaki hocaları etiketlereyerek rica ederseniz yardımcı olabilirler.
🌹Hayırlı Ramazanlar🌹
|
Acele ile çektiğim için ön yüzü daha net orda da bi çizim var cami hocaları anlayamadı