Alıntı:
Celcelutiye Nickli Üyeden Alıntı
124.000 Peygamberin 124.000.000 Evliyanın Alimin , bütün mevcudatın en faziletli zikri nedir ?
'la ilahe illallah.. Bu kelamı zikret tevhidi yaşamak gerekir..
Bir zikir çekmek isteyen ve ne yapacağını bilmeyene Allah esmasini zikretmesini tavsiye ederiz..
Örnekle anlatayım mı
Ali de
Dünyalık : IIIIIIIIIIIIII[I]IIIII
Ahiretlik : IIIII[I]IIIIIIIIIIIIII
Alinin haleti böyle.. Ahireti istiyor ama dunyaliktan geri kalamıyor diyelim..
ALLAH esmasi bu durumu tersine çevirir,Sayı aded limit yok. Sadece Allah Allah Allah Allah diyeceksin. Başına Ya koymana gerek yok.1 gün sesli zikrediyorsan 1 gün kalpten zikret gozlerin kapalı kıbleye dönük ol..
Ihlas suresinde dilediğin kadar zikret ama gün içinde Kuranı Kerimi açıp 2 sayfa okumayı ihmal etme..
|
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 2007yılında menzile bağlandık ders aldık 2014yılında işe girince dersi çekemez oldum hafta içinde 3gün aonra hiç çekemedim. Tekrar vekilden ders alayım dedim etrafımda vekil bulamadım kendi kendme az çok çektim ama gavsın izni olmadan kendi başınıza çekmeyin deyince bıraktım.. Kuran okumayı utanaraka söylüorum fakat bilmiorum. Onu da okumayınca unuttuk şimdi ne ezber yapabiliorum ne bi duayı aklımda tutabiliorum. Allahın rahmettiği kullardan olurum inşaAllah bana da yol gösterir. Beni buraya yollamasında da çok hikmet arıyorum. Allah razı olsun dediklerinizi uygulayıcam bugün değil yarın 1ay sonra, belki seneye bilemeyiz ama Rabbim bana da nasip edecek kalbin zikrini inşaAllah.