Alıntı:
Aissah Nickli Üyeden Alıntı
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 2007yılında menzile bağlandık ders aldık 2014yılında işe girince dersi çekemez oldum hafta içinde 3gün aonra hiç çekemedim. Tekrar vekilden ders alayım dedim etrafımda vekil bulamadım kendi kendme az çok çektim ama gavsın izni olmadan kendi başınıza çekmeyin deyince bıraktım.. Kuran okumayı utanaraka söylüorum fakat bilmiorum. Onu da okumayınca unuttuk şimdi ne ezber yapabiliorum ne bi duayı aklımda tutabiliorum. Allahın rahmettiği kullardan olurum inşaAllah bana da yol gösterir. Beni buraya yollamasında da çok hikmet arıyorum. Allah razı olsun dediklerinizi uygulayıcam bugün değil yarın 1ay sonra, belki seneye bilemeyiz ama Rabbim bana da nasip edecek kalbin zikrini inşaAllah.
|
Oturdugun yerden lütuf bekleme.. 2 adım atta sonra bekle
Kuranı kerim için tefeül yaparak basla.. Bir farz namazının ardından al Kuranı Kerimi; Niyet ettim şu vakit hangi ayete hangi hakikate ihtiyacım varsa onu bulmaya okumaya yaşamaya,Bana yol göster Ya Rabbi diyip inanarak sağ elle rastgele bir sayfa ac sağ baştan okumaya basla haletine uygun bir cevap gelir Allahin izniyle. Kuranı Kerimi akılda tutmak ezbere düşürmek için boş bir zihin lazım televizyona bakarken zor iş hepimiz için ahirzamanda.Ezberlemek zorunlu değil türkçe olarak meali tefsiri bi okumak lazım.Sana yazıldı o kitap sahiplen tozunu al bir an önce..
Bende naksi ve kadiri tövbe tarikat icazeti var gönlün rahat edecekse..Kainatta hiçbirşey sebepsiz değildir,Allah istemeden yaprak bile düşmez diyoruz iman ediyoruz.Önumuze gelenleri elimizin tersiyle itiyoruz.Bir duada bir ömür kalmamak niyetiyle.. Aç gözlerini başla