Alıntı:
Coliseum Nickli Üyeden Alıntı
Bir şey Aklıma Takıldı Size Bazı Sorular sormak isterim Lütfen Numarasına Göre Cevap Verin 1 se bie 2 se yazın
1.Şüphelendiğiniz Biri Varmı ?
2.Büyü Olduğunu Nerden Anladınız
3.Evde Ailenizden Namaz Kılan Oruç Tutan Zikir Çeken Varmı ?
4.Aneniz Yada Siz Ailenizden Biri Rüyasında Hayvan Görüyormu Yada Kan Görüyormu ?
5.Ezan Okununca Annenize Bir şey Oluyormu ?
6.Evinizi Bir Kontrol Edermisiniz Kanepe Köşelerine Altına Yastık Altına İçine Raflara En Yüksek Yerlere Saksı Altlarına Saksı İçine Resimlerin arkasına Bir Bir Göz Gezdirin Bilmediğiniz Bir şey Çıkarsa Yani Bu Sarılmış Kağıt Arapça Harf Ve Şekil Vebunun gibi Bir şey Varmı ?
Bunlara Düzgün Cevap Verip Bana Dönün
|
1) açıkçası yok sadece büyünün tüm özelliklerine uyuyor annemin davranışları ve kendide bunu bana söylemişti ona büyü yapıldığını söylemişti
2) kimsenin işi düz gitmiyor babam ve annem bizi çocukluğumuzdan beri hiç sevmez bazı zamanlara döverlerdi 2 sn ye sonra severlerdi ve annem ve babam bizi ailecek çok kez rezil etmiştir
3) annem ve ben namaz kılardık sadece ben zikir çekerdim annem namaz kılarken küfür ederdi ve beddua ederdi hep
4) rüyalarımda çok kez garip hayvanlar gördüm genelde terkedilmiş yerlerde genel olarak siyah renkli hayvanlar görürdüm mesela, siyah kedi çetesi, karga çetesi garip kedimsi köpeğimsi bir hayvan, kuşa benzemeyen ve aslında kuş olan ürkütücü kuşlar, garip insan figürleri ve son olarak dere yatağında bir grup insan görmüştüm yıldırım hızında koşuyolardı rüyalarımda genelde terkedilmiş yerleri görürüm
5) yok ama saygı göstermez hiç ezana
6) baktım aradım taradım hiçbir vaka bulamadım fakat biz 30 yıldır kirada otururuz ailecek gittiğimuz bütün evlerin kapılarında belli bir zamandan sonra bal benzeri bişey çıkardı yapışkan bir maddeydi genellikle tahta kapıda çıkardı ve her gittiğimiz evde vardı işin en ilginç yanı o bal benzeri madde kapıda çıkana kadar insanların hareketleri bile çok düzgün ne zaman kapıda o bal benzeri şey çıksa evdekiler komple saçma sapan hareket ediyor.