Alıntı:
HavasHoca Nickli Üyeden Alıntı

Bu Mübarek Kelime-i Tevhidin 4 Tane Müvekkeli Vardır. Eğer Onlarla dost
olmayı murad edersen. Ve her türlü hacetini onlara havale etmeyi murad
edersen:
Pazar günü geceleyin kalkıp zağferan öd ve misk buhur edip
hemen 33000 defa الله لوسر دمحم الله لاا هلا لا La ilahe illallah Muhammedün
Rasulullah' Kelime-i tevhidini zikredersin. Bu minval üzere çarşamba günü gecesine kadar (çarşamba günü gece de dâhil) zikir yaparsın.
Çarşamba gecesi sen daha zikrini bitirmeden 4 kişi gelir. Hakk tealanın
emri ile sana musahhar olurlar. Ve seninle beraber zikrederler. Kalp gözün
açılır ve her nereye gitsen o 4 ruhani seninle beraber gider. Her ne türlü
hacetin varsa C.hakkın emri ile yerine getirirler. Allahü Teâlâ sana bu nimetleri bahşeylesin, iki cihanda yüzünü ak eylesin.
|
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Selamun aleyküm hocam. Ben bu uygulamayı yeni gördüm ve yapmayı çok istiyorum. Kelime tevhid zikrini çekmek bana bişey katıyor ve yapmak istiyorum. Lakin bi kaç sorum olacak bana lütfen onları cevaplar mısınız?
1- tek oturuşta 33bin okunacak ya kızım var arada uyanıp ağlıyor su veriyorum böyle bölünme olursa skıntı olur mu?
2- söylediğiniz kokular yoksa başka koku sürülebilinir mi ya da tütsü olarak?
3- ola ki okurken gün açtı bitiremedik ertesi gece devamı değilde bidaha ki hafta tekrar mı başlanır?
4- ve inşaAllah hadimler geldi diyelim ömür boyu yanımızda mı kalacaklar yoksa o gün kalıp gidecekler mi?
5-ve birde bazı yerde hadim çağırmak cin çağırıp köle etmek haram günah ahirette hesap soracak deniliyor benim amacım köle istediğimi yapsın haram iş için değil ama sormak istedm eğer haramsa lanet edeceklerse bana çağırmim.
Çok sormuşum Hakkını helal et hocam bi ses sanki soruları gördükten sonra sen boşver hergün 100kere zikret yeter diyecek gibi hissettim .