Arkadaslar çok tsk ederim 🙏Allahin izniyle kesilecek , şimdi hatirladim neye adak adadigimi ben cok kotu bi alerjiye yakalanmistim.bilim dilinde urtiker halk dilinde kurdesen bogazima kadar sisip elim yuzum kafa derim ayak alti cikmayan ve kabarip kasinmayam bi yerim yoktu can havliyle once doktora gitmistim sabah aksamli ilac icmistim gecmemisti , Sonra bende cozumi hem doktor hem aktarlardan aldigim bitkisel ilaclar hemde ibadette bulmustum bunu adarken ta 18 20 yaslarindaydim o kadar kotu bi alerjiydiki Allah dusmanima vermesin canimdan bezmistim. Can havliylede Allahim gecerse kurban kesecegim demistim.nitekim gecti cok sukur o rahatsizligi 11 yil cekenler varmis ben 6ayda kurtuldum 🙏 nolduysa zaten 21 yasimdan sonra sansim dondu

) ben acaba adakdan oturu mu dusundum baska sıkıntilarimda varmis tabi , anneme yapilan bi okutmadan dolayi musallat kapmisim ummu supyan bende sinirlilik fevrilik elimi attigim her isde basarisizlik hic bi istegimin olmamasi derken 8 yildir bi kisir dongunun icinde boguldum gitti. Taki bi vesileyle hocayla gorusene kadar bilmiyordum bu durumlari birde evden ayrildik babannemlerle beraber oturuyorduk o ara evde kavga gurultu sancili bi evden cikis oldu hocanin dedigine gorede birde ustune ozamanlar yakin bi akrabam birinci dereceden o ayarlarimla oynatmis derken

) olanlar oldu sukur iyiyim ama kalintilari vae gibi cunki ben acayip bi sansli kizdim ne istesem olurdu herseye hevesliydim 21 yasdan sonrasi domdu sansim

diyecegim o ki agizimizdan cikan hersey ayagimiza dolaniyor Allah bize yakin bisey isterken sart kosmamak lazim 🙏