Alıntı:
Nun Nickli Üyeden Alıntı
Allah yardimcin olsun kardesim. Olabilir belki buyu yada musllat. Ama en oncesi isledgn gunahlardanda olablir varsa tabi yasantini bilmiyorum benimki bi fikir. Bende uzun ama.uzun donem senin gibiydim seni anlayabiliyorm cok sukur ki yeni yeni attim uzerim ve ne kadar salak oldgumu gordum. Forumda kal nasibinde birseyler vardir belki burdan ben geldim gidemedim bana cok faydasi oldu yeri geldi foruma ugramadim ama burdan nasibimi aldim hemde 2 sene sonunda pes etme celcelutiyenin konusuna bak orda 99 esma ile tovbe var erinme usenme inat et bence onu yaparak basla ben bilgili degilim bilgili kisileri senin icin etiketlyim gordklernde ibsallah cevap verip yardimci olcaklardir @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] br suru bilgili insan var aklima gelenleri etiketledim Alah yar ve yardimcin olsun
|
Çok sağol kardeşim aminn Allah razı olsun.Evet o tövbeyi yaptım başta çok içten başladım ama en son tövbe edeceğim sıra akan gözyaşım bile bir anda durdu. Büyü yapacağını düşündüğüm insanlar var ve korkuyorum.O kadar bela musibet çekiyorum ki yaşama isteğim bitecek sanki.Ve herhangi bir duaya başladığımda devamını getiremiyorum bir şey kalbimi sıkıyor sürekli o ictenligimi alıyor.Hicbir şeyim hiçbir ilişkim yolunda gitmiyor.İnsallah ben de kurtulacak bir yol bulurum,kendi başıma halledemiyorum artık