Alıntı:
callistya Nickli Üyeden Alıntı
Çok sağol kardeşim aminn Allah razı olsun.Evet o tövbeyi yaptım başta çok içten başladım ama en son tövbe edeceğim sıra akan gözyaşım bile bir anda durdu. Büyü yapacağını düşündüğüm insanlar var ve korkuyorum.O kadar bela musibet çekiyorum ki yaşama isteğim bitecek sanki.Ve herhangi bir duaya başladığımda devamını getiremiyorum bir şey kalbimi sıkıyor sürekli o ictenligimi alıyor.Hicbir şeyim hiçbir ilişkim yolunda gitmiyor.İnsallah ben de kurtulacak bir yol bulurum,kendi başıma halledemiyorum artık
|
Oncelikle cok gecmis olsun. İcinizden sukur hamd ve af geciyor ki rahatsizlik duyup sebebini arastirma geregi duymussunuz. Elbette ki bakimlar yapip derdinize derman bulabilecek cok ehil hocalarimiz var. @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kardesimiz eklemis.
Size onerim su olur;
Forum da 99 esma ile tovbe etmek diye bir konu var. Onu okuyup harfiyyen yerine getirirseniz ustunuzde ki cok musibetler kalkacaktir. Orada ustunuzde buyu oldugundan suphelendiginiz de yapacaginiz islemde yaziyor. Faydalaniniz. Rahatlama hissetmezseniz eger ondan sonrasinda tekrar yaziniz.
Hocalarimiz yine yardimci olacaklardir.
Tovbeyi ettikten sonra tefsirli kuran meali de okumanizi oneririrm. Elbette ki kuran dilini biliyosaniz onu da okuyunuz. Fakat tefsirli meali okumaniz size bir maneviyat yuklemesi yapacaktir ve daha fazla rahatlama gozlemleyeceginze eminim.