Alıntı:
callistya Nickli Üyeden Alıntı
Selamün aleyküm arkadaşlar.Sizlere bir sıkıntımdan bahsetmek istiyorum.Yaklasık 2 yıldır içten dua edemiyorum.Normalde iyi kötü zamanlarımda az da olsa içimden şükür ve dua gelirdi.Artik yapamıyorum.Dua ediyorum ama sanki sadece dilim ediyor, aslında kalbimden de istiyorum ama bunu nedense duama yansitamiyorum.Ve ikili ilişkilerimde takıntılı olmaya başladım.Ayrica karşıma gelen insanlarla her şey çok iyi giderken bir anda sebepsizce mahvoluyor ve benim takıntım o sıra başlıyor.Normal hayatımda da elimi neye atsam kuruyor,ailemle bir anda tartışmalar da çıkıyor ve sürekli oluyor bu.Sizce büyü yapılmış olabilir mi çünkü rüyalarım hep çok kötü,çoğunda ayaklarımdan ateş çıkıyor, etrafımda gölgeler görüyorum,bana büyü yaptırıldığını görüyorum ve bu rüyalardan uyanınca gün boyu sanki kalbimin üstünde yanan bir kaya var gibi oluyor. Lütfen yardımcı olabilecek biri var mı bu konuda çok kötüyüm
|
Allahın Selam ve Rahmeti üzerinize olsun.
Yaşantınızı İlahi kurallar içinde geçirirseniz sorunun ortadan kalkacagına zerre şüphem yoktur. Biraz genel cümle ola bilir fakat geçmişinize göre bolca tövbe ve istiğfar ediniz. Allah muvaffak etsin