Alıntı:
emre cs Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar imanla ilgili bazı şeyler aklıma yatmıyor bundan dolayı kendimi küfre girmiş gibi hissedip ağlıyorum çok huzursuzum bu durumdan kurtulabilirsem tekrar ibadetlerimi yapabilirm inşaallah lütfen yardım edin
|
Bu vesveseyi azaltmanın yolu bana sorarsan günde 1 defa Hizbul Berr, ve abdestliyken Ayetel çemberi.
Abdest bozuldukça Ayetel’i tekrarla. Onun dışında Hizbul Berr bir tane , zaten uzundur.
Ben faydasını tecrübe ettim, okuduğum günler daha büyük bir ibadet zevkiyle dolu oluyorum, vesvese az oluyor ya tabii doğal halimiz demek. Elhamdulillah

---------- Post added 25.05.20 at 17:47 ----------
Alıntı:
twennywann Nickli Üyeden Alıntı
Bu vesveseyi azaltmanın yolu bana sorarsan günde 1 defa Hizbul Berr, ve abdestliyken Ayetel çemberi.
Abdest bozuldukça Ayetel’i tekrarla. Onun dışında Hizbul Berr bir tane , zaten uzundur.
Ben faydasını tecrübe ettim, okuduğum günler daha büyük bir ibadet zevkiyle dolu oluyorum, vesvese az oluyor ya tabii doğal halimiz demek. Elhamdulillah 
|
Bir de bir iman tazeleme gibi düşün, Kur’an daki Mucizeler diye araştır. Bunları iyice idrak et o senelerde hangi akıl sahibi bunu yazabilir, yazamaz . Bunu idrak edince bir parıldama olur elbet.