Alıntı:
krsd Nickli Üyeden Alıntı
@devletiebed günde 1 saat ayırıp bir cevşen okursanız kendinize her şerre karşı Zırh giydirirsiniz. Akşam ve sabah namazlarda 7 Duha Suresi okursanız tüm sevdiklerinizden emin olursunuz. Sabah ve akşam namazlarından sonra 7 tahassun duası okursanız haneniz için tüm şerli varlıklardan emin olursunuz. Duha Suresi de aynı işi görüyor aslında. Sabah ve akşam namazından sonra Haşr Suresi 20-24. Sürelerini 3 kez "euzubillahi semiul âlim mineşşeytanirracim" şeklinde olursanız hem fazileti çok fazladır. Yerlerde göklerde melekler Rabbimize bizim için dua ederler hemde direk Rabbin muhafazasına girer kişi. 41 şems Suresi'ni sabah namazından sonra okursanız tüm insanların şerrinden emin olursunuz. Zerre şüphe etmeden okunursa eğer sonuçlara şaşar kalırsınız. Boş verin Vefk muska işini. Varlıklar Vefk taşıyan bir kimseden çok çekinmiyorlar diye duydum.. Kaldı ki Vefk muska filan da okumadır, Duâlar yani. Orada ki mesele yazan kişinin itikadı senden daha yüksek ise daha etkilidir. Diğer türlü görevlendirmesi olan Vefk ler ise senin korunmak istediklerinden daha tehlikeli olabilir bazen.
Bunların hepsi tarafımdan denenmiştir. Varlıklara ilgili kısmını Allah bilir. Insanlarla ilgili de türlü türlü belaları bu okumalarla ya atlattım yada sonuçları lehime oldu. Cevşen özellikle.. 3 aydır hergün okurum. Hakkım olan her davada Allah'ın muhafazasını iliklerime kadar hissettim.
Elbette ki en doğrusunu Alemlerin Rabbi olan Allah Bilir.
|
Sağolasın kardeşim kaydettim Allah razı olsun