Alıntı:
yahyail Nickli Üyeden Alıntı
safran misk mürekkebinin orijini elimle yok kopya kalemi olurmu acaba seni uğraştırıyorum kusura bakma geçtiğimiz günlerde evdeki sinekler için tılsım yazdım ilk tecrübemdi kurşun kalemle yazanlar fayda görmüşler sözde artık ne kadar doğru meçhul bende kurşun kalemle yazdım sinekler gitmek bir yana çocukları daha bi hunharca ısırmışlar yani tılsım çalışmadı hevesim kırıldı bu ikinci olacak o nedenle çok sordum kusura bakma sen safranla yazdıysan bende temin etmeye çalışayım sen keçeli ile yazıp fayda gördüysen o dahada kolay veya kopya kalemi artık hangisi çalıştırırsa
|
Sevgili Kardeşim Estafurullah aydınlatiyim seni, Ben yazmadan önce bu aktarda gül suyu satılıyo onlardan bir tane aldım sonra temiz bir a4 kagını tepsiye yerleştirdim üstünede gülsuyunu boşalttim kagıt gül suyunun içinde 1 gün bekledi sonra çıkartıp kurumaya bıraktım kuruduktan sonra mis gibi gül
kokuyordu kagıt sonra siyah keçeli kalem ile besmele çekip yazdım olay bu safran zaten alamassın pahalı baya biz elimizdeki imkanlar ile bir şeyler başarmaya çalışıyoruz ,