Merhaba,
Bir kisinin ruyasina girmek ile ilgili bazi arastirmalar yaparken internette bir sayfada şoyle bir sey ile karsilastim. Ilgili sayfa metin kopyalatmaya izin vermedigi icin mecburen ekran kaydi aldim. Eger bir sorun olmazsa bu ekran kayitlarini paylasarak sizlere sormak istiyorum.
Sorum şu:
1) Bu uygulama gercekten birinin ruyasina girmek icin midir?
2) Uygulamanin etik boyutunu tartismiyorum, anlamaya çalistigim sey bu uygulandiginda kisinin ruyasina muhabbet celbi amacli mi girilmis oluyor yoksa kahretmek korkutmak ya da intikam almak amacli mi?
3) Burada yazilan uygulamada herhangi bir yerinde bir eksiklik mevcut mu? Varsa neresinde eksiklik var?
4) Oncesinde koruma yapilmali mi?
5) Niyet edilmeli mi?
Sizlerin bildigi ve etkili oldugunu deneyip gordugunuz ya da havas kitaplarinda veya defterlerinize not ettiginiz ruyaya girme konusunda tertipleriniz varsa onlari da paylasirsaniz cok sevinirim

sayfadaki tum taramalari yaptim, 3 fatiha 33 akaddu... ve 336 ya musavvir disinda sanirim baska tertip paylasilmamis. Bir arkadasim Turkce tercumesi olmayan bir kitapta ruyaya girme uzerine bir tertipten bahsetmisti ama bulamadik, eger o tertip sizde varsa paylasirsaniz seviniriz.
Insallah 5 sorumu yanitlarsiniz.
Hayirli cumalar dilerim.