Alıntı:
hipnozcu Nickli Üyeden Alıntı
kardeşim bildigim kadarını yanıtlamak isterim
[1] bu niyetlendigin kişinin rüyasına girmek içindir
[2] kişinin rüyasına ne amaçla girmek istersen o şekilde niyetlenip yönlendirirsin
[3]bu uygulama irsal içieriyor yani hadim lerle yapılıyor bunlara söz geçirmek zordur internet ortamında uygulamalar [özellikle tehlikeli olanlar] tam verilmez bu işin ehili olanlar eksik olan yerleri tamamlarlar öyle kullanırlar
[4] mutlaka mutlaka ve mutlaka korunma şart tır
[5] ameller niyete göredir niyet yoksa sonuçta yoktur
kardeşim benim denedigim sende çalışmaya bilir sende olan bende tutmaya bilir duada kararlı ve ısrarcı olmak lazım büyüklerimizin uygulamış olmaları bizdede aynı etkiyi yapmaya bilir
|
Cok tesekkur ederim.
2)deki yanitiniz icin, o halde ortadan yonlendirmeye acik birakilmis diye anladim.
3) ile ilgili olarak, eksiklerin ne oldugunu bulup tamamlarsak o halde daha saglikli olacaktir. Bu uygulamayi okudugunda eksiklikleri goren arkadaslarimizin duruma mudahil olmalarini talep ediyorum.
4) korunma icin 8 ayetel kursu yeterli olur mu?
Bu sorularin disinda daha once de belirttigim gibi turkce cevirisi olmayan bir havas kitabinda ruyaya girmek uzerine cok etkili bir tertip oldugunu arkadasim soylemisti, ama bulamadik. Elinde bu tip kitaplara sahip arkadaslarimiz ustatlarimiz varsa hangi tertip oldugunu şak diye bileceklerdir. Onlarin da dahil olmasini bizlerle paylasmalarini rica ediyorum.