Alıntı:
Juni Nickli Üyeden Alıntı
Cok tesekkur ederim.
2)deki yanitiniz icin, o halde ortadan yonlendirmeye acik birakilmis diye anladim.
3) ile ilgili olarak, eksiklerin ne oldugunu bulup tamamlarsak o halde daha saglikli olacaktir. Bu uygulamayi okudugunda eksiklikleri goren arkadaslarimizin duruma mudahil olmalarini talep ediyorum.
4) korunma icin 8 ayetel kursu yeterli olur mu?
Bu sorularin disinda daha once de belirttigim gibi turkce cevirisi olmayan bir havas kitabinda ruyaya girmek uzerine cok etkili bir tertip oldugunu arkadasim soylemisti, ama bulamadik. Elinde bu tip kitaplara sahip arkadaslarimiz ustatlarimiz varsa hangi tertip oldugunu şak diye bileceklerdir. Onlarin da dahil olmasini bizlerle paylasmalarini rica ediyorum.
|
kardeşim yok öyle degil yapılan uygulamada boşluk bırakılmaz sordugun sorulardan ya 2 cisi yada 5 incisi fazla ne yapmak istiyorsan niyetini ona göre yaparsın [benin onu nekadar sevdigimibilsin ][bana olan düşmanlıgının yanlış oldugunu bilsin ][bana haksızlık yaptıgını bilsin]gibi 4 koruma için ayetel kürsi genel koruyucudur ervahtan korunman içinde okunmalıdır bide yapılan işlemden sonra sana ve ailene sataşmasınlar diye korunmalısın