25.06.20, 21:58
|
|
|
|
Etiketlendiği Mesaj: 204 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
|
|
Alıntı:
Birkan Taner Nickli Üyeden Alıntı
Gerçek Allah dostları para istemiyor verincede kızıyor nerde şarlatan var ağzını 1500 den açıyor yok çok safran gidiyor, kartalın kalbi lazım hüdhüd kuşunun kanı , kirpinin ödü sanki yahni yapılacak
|
sen ne ayaksın bilmiyorum. Dün geceden beri ortalığı karıştırıyorsun. Dur bakalım çıkar foyan meydana..
Benim bu site ile tanışmam bundan tam bir yıl kadar öncedir. Hayatımın en zor günleri idi. Bir büyücü hayatımı mahvetmişti. Ve hala da musallat vs göndermeye devam ediyordu. Bir keresinde ise artık çok zor şeyler yaşatmaya başlamışlardı. O süreçte de site ile görüşmüştüm. Fakat maddi durumum müsait olmadığı için erteledim. Sonra bu bahsettiğim durum söz konusu olunca burada işlem yaptıracağımı ama ödemesinin bir Kaç gün sonra yapacağımı söyledim. Allah razı olsun bir el uzandı ve Kabul edildi. Her diyen kabul edilmez. Bu karşılıklı bir durumdur. Kalbi bir meseledir. Bir kaç gün sora da yaptığım işlemin ödemesini gönderdim. İşlem yapılmış ve bitmişti.....
Bu sitede hiç bir polemiğe girmem kaçınırımda üstelik. Amaaa üstümde emeği olan bir adama ve ya bir kaç adama laf da söyletmem.
Burada kimse dolandırlmıyor. Ben şahit olmadım. Bilmediğiniz konularda suizan kötü bir haslettir. Altında kalır yapan kişi..
|