27.06.20, 05:53
|
|
|
|
Forum Puanı: 3364
Etiketlendiği Mesaj: 204 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
|
|
Alıntı:
Cennettengelen Nickli Üyeden Alıntı
Sayın hocalarım değerli din kardeşlerim. Ben Müslüman olsun dili dini farketmez inancında olarak 5 yıl önce 2.evliliğimi yaptım. Eşim alevi. Hatta kökü Arap. Adanalı yani. Ben de Sünniyim. Biz ailecek camiye gider 5 vakit namaz kılarız. İmanımız inancımız sağlamdır...bunlar namaz kılmaz doğru dürüst oruç tutan yok eşimden başka. Üstelik bir tane de oğlum var 4 yaşında. Hata yaptığımı düşünüyorum. Hayırsız çok şey yaşadım. Büyüler yapıldı. Yetim çocuğumun maaşını yedi 5yıldır..Ve inkar ediyor. Ben boşanmaya karar verdim. Artık herşeyi bilerek ailesi ile planladığını düşünüyorum. Elimizdekini avucumuzdakini ablası olacak şeytana verdi ablasının kızıyla. Yani yeni öğrendim bir takım şeyleri. Kadının dini kocasının nikahı üzerinedir. Allah korusun ben ve evladım şimdi alevimiyiz.bir bilen var mı. Hayır görmedim ben bu evlilikten.
|
Yaşadıklarının inançla ilgisi yok. Senin dinin de kocanın üzerinde değil. Allah Zülcelal kimsenin amelini kimseye tabi etmemiştir. Kesinlikle öyle bir durum yoktur. Bu kadının dini kocasının üzerine dir sözü çok yanlış bir sözdür. Allah yardım etsin.
|