Alıntı:
Cennettengelen Nickli Üyeden Alıntı
Kocamın ablası olacak kafir sürekli büyü yapıp yaptıroyor. Belasını bulsun bir daha bir şey yaptıramasın istiyorum.. Kızı da aynı.. Anası şeytanın izinden gidiyor. Üstelik ben boşanmaya karar verdim. Şerefsizler elimden avucumdan herşeyimi aldılar. Ölsünler istiyorum. Ne okuyacağım. Zilzal suresi mi okuyayım tuzda yakayım ne yapayım. Allahıma havale ettim. Ama ben boşanmaya karar verdim. Çocuklarımla birlikte annemde kalıyorum. RABBİME şükür ki annem var... Ama bunlar yaşadıkça bana rahat yüzü yok sanki. Asla isyan etmedim Rabbime.. Hep şükrettim. Ama bazen dayanamıyorum. Gebersinler istiyorum. İspat edemiyorum eşime. Kesinlikle inanmıyor...Rabbim gösterdin gerçekleri.,
|
Zaten konunun başlığın da sorduğun sorunun cevabı var kardeşim. Sürekli büyü yaptırıyormuş daha nasıl bı belaya bulaşsın istiyorsun ? Allah'ı değil şeytanı yol arkadaşı seçmiş. Bırak yapsın yolculuğunu birlikte bakalım nereye varacaklar. O nefsine uydu yoldan çıktı. Sen sakın ola uyma Hak yolundan ayrılma . Ona karşı kin nefret düşmanlık besleyip intikam peşinde düşme. Bırak intikamını Allah alsın emin ol senin ona vereceğin zarardan kat kat fazlasını görecek