Alıntı:
kozalak Nickli Üyeden Alıntı
1 kere okunması kafidir demişsiniz ancak verilen linkte günlük 7 öneriliyor. Bir de çağrılan isimlere baktım evet melekler ama yardımcıları cin padişahları. Kullanıcılardan birisi bundan bahsetmiş ancak havas hoca nedendir bilmiyorum hayır melekler ve yardımcıları diye düzeltmiş-yardımcılarının cin olduğunu doğrulamıyor-. Biz bilgiyi veriyoruz isteyen yapar diyebilirsiniz tabi haklı olarak ama insanın aklına takılıyor ister istemez. cin çağrılıyor neticede ve uyarılmadan,tehlike belirtilmeden 7 kere okuyun denilerek. Bu bahsedilen cinlerin musallat gibi durumu söz konusu yok mu demek, günde 1 mi 7 mi okunmalı ? aydınlatırsanız sevinirim
|
Havas sitesindeyiz her detayı yazmakla yükümlü değil ki kimse , yemek tarifi sitesini ele alalım..Yemek yapmaya merakı olan daha önce yemek yapmış kişiler girer genelde dimi ? Şimdi burasıda o misal kimseye sıfırdan yemek yapmayı öğreticez öğretiyoruz diye bir söylemimiz yoktur.
He gelelim diğer kısma,Muyiddin Arabi tertibidir..Piyasada havas kitaplarının içindeki amellerden daha sağlamdır fakat farklı halleri mevcuttur kim hangisiyle amel eder bilinmez..
1 hacet üzere okuyacaksan 70 kere oku
hergün okumak istersen sabah akşam 1er kere
hergün 7 kere okursun gelirler ne selam verirsin ne selam alırsın öyle gelir giderler,ne anladım bu işten.. ben bi cumayı perşembeye bağlayan gece bişey geldi 7 kereyi vird edindiğimde..Korumada yoktu üzerimde nasıl olsa üstadın tertibi diyip uyguladım.Öyle değilmiş mesele..
Soruyosun ya 7 kere mi 1 kere mi ? Kimisine 7 bardak su lazım kimisine 1 bardak..Bunun cevabını hakkal yakin verecek mecra ben değilim,bende feraset yoktur kişiye özel yönlendireyim