Alıntı:
Shn Nickli Üyeden Alıntı
Tek kötü alışkanlığım sigara olmasına rağmen. Yumuşak huylu bi insan olmama rağmen. Hayattan bir dirhem keyf almıyorum hiçbirşeyim yolunda gitmiyor. Dualar ediyorum virdler okuyorum ama bir türlü düzelmiyor. Sanki daha da kötüye gidiyorum. Resmen yaşamak dahi istemiyorum. Neden böyle oluyor. Neden herşey daha kötüye gidiyor. Böyle yaşamak ister mi insan?
|
Önce 99 esma ile tövbe ediniz belki bir günahınız vardır duaların kabul olmasına perdedir .
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
5 vakit namaz var mı ? Sünnete ittiba ediyor musunuz ?
Teheccüd namazına önem verin akabinde dua edin.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Duanızı yaptıktan sonra niyet edip sadaka verebilirsiniz duamın kabulüne vesile olması niyetiyle niyet ettim Allah rızası için sadaka vermeye
Gün içinde de sınırsızca Estağfirullah El Azim zikrediniz,sınır yok sayı yok..40 gün sonra La havle vela kuvvete illa billah zikredersin 40 gün hergün istiğfar zikrediniz Anladığım kadarıyla sorun sadece rızıkta değil elini neye atsan kurur bi hali var.
sabahları ister işe giderken,ister evde erken kalk sabah namazından sonra 41 fatiha okuyacaksın 40 gün boyunca ,saat sabah saatleri olursa daha güzel olur..Gece de olur ama sabah namazından sonradır asıl vakti..
1.yi okumadan Niyet ettim Allah rızası için Fatiha okumaya diye niyet et
41. fatihayı okudun bitti göğüs kısmına "huuu" diye nefes et ; Allahım okuduğum 41 fatiha 7 nefis mertebem 5 alemime tesir etsin..Seyrü sülüğümde bana engel olan ne varsa dengelensin şifalansın kaldırılsın Allahım sen herşeye kaadir ve muktedirsin.. diye bitir..